Punonjësi i një dyqani ka “fluturuar” bashkë me çadrën, pasi erërat e forta e morën me vete.

Ngjarja është regjistruar në Turqi.

Burak Abuc po përpiqej të siguronte çadrën që të mos binte në momentin që ndodhi incidenti. Era e tërhoqi me vete rreth 3 metra larg dyqanit të tij.

Burak Abuc, u dërgua në spital dhe u monitorua për dy ditë, derisa u bë më mirë.