Shqipëria bindi me lojë dhe rezultat, teksa tani vetëm një katastrofë kombëtare mund të na ndajë nga Euro 2024. Kualifikimi nuk ka ardhur ende në mënyrë zyrtare, por kuqezinjtë janë fare pranë kësaj arritje-je.

Ekipi i Sylvinhos, triumfoi 3-0 ndaj Çekisë, duke bërë që tani Kombëtarja jonë të jetë në vendi ne parë me 13 pikë, 4 pikë më shumë se Polonia e vendit të dytë dhe 5 më shumë se Çekia.

3 0