Në tregun e këmbimit valutor sot një euro blihet me 105.2 lekë dhe shitet me 106 lekë.

Dollari amerikan blihet me 99.8 lekë dhe shitet me 111 lekë;

Franga zviceriane blihet me 110 lekë dhe shitet me 110.2 lekë;

Paundi britanik blihet me 121.8 lekë dhe shitet me 121.8 lekë;

Dollari kanadez blihet me 73 lekë dhe shitet me 74 .2lekë.