Françeska ka qenë banorja që la shtëpinë e BBV3, duke hequr dorë përfundimisht nga çmimi më i madh.

Me t’u përshëndetur me banorët, Françeska për t’i qetësuar tha se: Mos bëni si të mërzitur tani sepse u kam përgatitur gjithë ditën.

Duke uruar që të fitojë më i miri, miss-i është larguar nga dera e kuqe.

Ndërkohë janë pesë banorët që shkojnë në finale: Heidi, Romeo, Juli, Meritoni dhe Egla.