Flori Mumajesi dhe Arilena Ara i kanë bashkuar idetë për projektin e ri muzikor.

“Doja” titullohet kënga, e cila është realizuar 3 vite më parë mirëpo u publikua në Youtube para pak minutash.

Ky projekt është punuar nga Darko Dimitrov, me tekst të Lindon Berishës.

Pranë një postimi në Instagram, Arilena e ka falënderuar Florin që thotë se i dha emocion kësaj kënge.