Ministrja e Financave është zënë ngushtë nga pyetja e gazetares pas mbledhjes së qeverisë ku hyri në fuqi vendimi për rritjen e pagës minimale.

E ndërsa interesi publik është të dijë arsyet e tenderimit 3.7 mln euro për një instalacion tek oborri i kryeministrit në këtë kohë krize, Delina Ibrahimaj përpiqet ta orientojë gazetaren duke vijuar të japë përgjigjet e veta.  

Gazetarja Esiona Konomi: Në kushtet kur qeveria deklaron se ka mundësi të kufizuara për të ndihmuar shtesat në nevojë dhe na sugjeron temperaturën për të larë rrobat, si është e mundur që qeveria lejon të tenderohet një fond 3.7 mln euro vetëm për instalacion?

Ibrahimaj: Sot vëmendja duhet të jetë tek nismat e vendimet që qeveria ka marrë..

Gazetarja: Vëmendja është si paratë përdoren për dekoracion e jo për ndihmën reale të familjeve në nevojë.

Ibrahimaj: Ne prezantuam paketën e rezistencës. Bëhet fjalë për një fond që i është dhënë në dispozicion familjeve shqiptare për të përballuar efektet e krizës.

Ndiqeni më poshtë nga ninuta 01:48.