Dashi
Mos ngurroni të merrni rrugën e shkurtër për tu ngjitur në majë. Dëgjoni këshilla nga ata që kanë ndjekur rrugën tuaj më parë. Qasja më e mirë mund të mos jetë domosdoshmërisht ajo që është më e dukshme. Mbështetuni te njerëzit në vend të manualeve.

Demi
Energjia juaj fizike është e fortë, duke ju dhënë aftësinë për të ngulmuar në projekte që janë të gjata dhe mjaft të lodhshme. Përdorni energjinë tuaj me mençuri në vend që ta lini të shkojë dëm. Kujdesuni për punën tuaj në vend të punës së njerëzve të tjerë.

Binjaket
Mosgatishmëria juaj për të marrë në konsideratë perspektiva të tjera po ju pengon në më shumë se një mënyrë. Jepuni njerëzve të tjerë më shumë mirënjohje dhe konsideratë sesa mund të bëni zakonisht. Një mendje e hapur është një pasuri shumë më e madhe për ju sesa mund ta kuptoni.

Gaforrja
Tani është koha për të eksploruar idetë dhe dëshirat tuaja krijuese. Sigurohuni që jeni në një pozicion që ju lejon të zgjeroheni dhe të rriteni. Të qëndruarit në një vend është si vdekja për ju. Nëse mërzia zhytet në punën tuaj, atëherë e dini se është koha për të gjetur diçka tjetër.

Luani
Punoni me ata njerëz që janë po aq të përkushtuar dhe të pasionuar sa ju. Do të mësoni shumë prej tyre dhe ndoshta do të rregulloni edhe perspektivën tuaj ndërkohë që jeni aty. Idetë ndahen lirshëm. Dëgjoni me kujdes dhe do të mësoni.

Virgjeresha
Edukimi është një proces i pafund. Duket se ju jeni pika qendrore e një ideje të re që po zhvillohet. Ju po mësoni të tjerët dhe të tjerët po mësojnë nga ju. Mbajeni dialogun të hapur dhe të pakufizuar. Të gjithë rreth jush do të përfitojnë.

Peshorja
Koka juaj po rrotullohet dhe është e vështirë për ju të merrni kontrollin e mendjes tuaj. Ngadalësoni dhe merrni frymë thellë. Mundohuni të mos zhgënjeheni. Komunikimi i mirë me të tjerët do të jetë çelësi për të zgjidhur idetë tuaja të egra dhe mendimet sporadike.

Akrepi
Vazhdoni të punoni në atë që keni filluar dje duke hipur në valën ku jeni në vend që të hiqni dorë dhe të provoni diçka të re. Ndiqni veprimet tuaja në vend që t’i lini në mes. Mbyllni projektet e vjetra përpara se të filloni të rejat.

Shigjetari
Projektet që përfshijnë kompjutera dhe elektronikë nuk do të funksionojnë aq mirë sa dëshironi. Kërkoni ndihmë në vend që të përpiqeni të ngatërroni vetë gjithçka. Nuk ka kuptim të luftosh një objekt të huaj kur dikush tjetër di ta përdorë atë më mirë.

Bricjapi
Shtrojini idetë tuaja në nivelin tjetër. Mos u kënaqni me vendin ku jeni. Keni forcën dhe besimin e brendshëm për të çuar gjithçka një hap më tej. Do të befasoni të gjithë rreth jush, duke përfshirë edhe veten tuaj, me idetë inovative që gjeneroni.

Ujori
Provoni një qasje të re në vend që të mbështeteni në të njëjtën mënyrë veprimi të vjetër. Provoni të dilni jashtë vetes dhe t’i shihni gjërat nga një kënd i ri. Ju mund të ndiheni si një person tjetër ndërsa kaloni ditën tuaj, por kjo do të çojë drejt suksesit më të madh.

Peshqit
Bëni një përpjekje më të madhe për t’u përshtatur me kolektivin në vend që të përqendroni gjithçka rreth jush. Një qasje egoiste me siguri do të rezultojë e kundërta në një ditë si kjo e sotmja. Aspekti sentimental sot do të jetë i kënaqshëm.