Një incident i rënde ka ndodhur mëngjesin e sotëm në burgun e Drenovës.

Sipas informacioneve një i burgosur i identifikuar si Osman Vani, i dënuar me burgim të përjetshëm për vrasje, ka goditur punonjësin e policisë Erjon Cekici. Ky i fundit ka marrë dëmtime të lehta dhe jo serioze.

Materialet lidhur me ngjarjen i kaluan prokurorisë për veprime të mëtejshme.