Një propozim në një ndeshje bejsbolli javën e kaluar në Massachusetts nuk shkoi siç ishte parashikuar.

I riu u ul në gjunjë, ndërsa në dorë mbante unazën, por vajza nuk e priste këtë propozim, e refuzoi dhe u largua mes njerëzve të tjerë.

Pasi videoja u bë virale, shpejt u zhvillua një debat nëse skena ishte e manipuluar apo ishte reale.