Digjen gomat e makinave të vendosura nga protestuesit para Bashkisë Tiranë.

Një protestues, i cili mban kapuç të zi në kokë dhe me maskë në fytyrë, hodhi benzinë me shishe tek gomat e vendosura para oficerëve të policisë, që janë rreshtuar para godinës.

Më pas, iu është vendosur flaka dhe tymi është përhapur në zonë. Teksa efektivët kanë tentuar të shuajnë zjarrin, ka pasur tensione mes tyre dhe protestuesve ku këta të fundit kanë tentuar t’i ndalin.