Në Romë, një vajzë 11-muajshe u gjet e vdekur në një makinë të parkuar në zonën Cecchignola.

Sipas hetuesve, vajza e vogël u la vetëm në makinë në via dei Fucilieri nga babai i saj, një karabinier, i cili duhej ta shoqëronte në kopsht.

Makina ishte e parkuar brenda kalasë ushtarake Cecchignola, përballë Drejtorisë së Përgjithshme të Personelit Ushtarak (ku punon babai) dhe pranë një kopshti.

Fëmija u gjet nga nëna

Kur nëna shkoi të merrte vajzën e vogël nga kopshti, i thanë se nuk ishte në klasë. Në atë moment gruaja bëri zbulimin tragjik. Britmat e gruas tërhoqën vëmendjen e një kalimtari, i cili theu dritaren në përpjekje për ta ndihmuar.

Personeli 118 u përpoq të ringjallte fëmijën, por ishte tepër vonë. Prindërit janë të dy në shok.