Pak nga dashuria për të, pak nga nostalgjia për Rachel të “Friends”, pak nga mungesa e saj deri para një muaji në Instagram, njerëzit vërshuan sapo Jennifer Aniston hapi një llogari.

Dhe këtë arritje e festoi në Instagram përmes një videoje jo aktuale, në të cilën qante.

“20 milionë ndjekës? Ky është një shënim falënderimi. Shumë faleminderit djema dhe vajza”, shkruan Aniston që ua ka kaluar nuseve mbretërore angleze, Kate dhe Meghan që janë më aktuale se kurrë nëpër media.