Edhe në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut, ditën e sotme janë shënuar incidente.

Dy deputetë të ‘Levicës’, opozitës, Dimitar Apasiev dhe Kërmov, kanë thyer kompjuterin e zv/kryetarit të Kuvendit, Goran Misovski dhe më shkuan drejt tij duke e gjuajtur me letra e amendamenteve të cilat Levica i kishte dorëzuar për ndryshimet në Rregulloren.

Incidenti pasoi pasi 87 deputetet opozitarë nuk e pranuan kërkesën e Levicës që të hiqet Rregullorja nga rendi i ditës.

Kryetari i Kuvendit, Telat Xhaferi njoftoi ndërprerjen e seancës, shkruajnë mediat maqedonase.