Në tregun e këmbimit valutor shqiptar një dollar amerikan blihet me 99.5 lekë dhe shitet me 100.4 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro blihet me 105.2 lekë dhe shitet me 105.9 lekë, ndërsa franga zvicerane sot do blihet me 109 lekë dhe do shitet me 110 lekë.

Paundi britanik do blihet m e 121 lekë dhe do shitet me 122 lekë.