Sot, më 8 tetor 2023, dollari amerikan blihet me 94.4 lekë dhe shitet me 100.4 lekë.

Euro blihet me 105.2 lekë dhe shitet 105.9 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 108.5 lekë, ndërsa në shitje me 109.5 lekë.

Paundi britanik blihet me 120.9 lekë dhe shitet me 121.9 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 72.5 lekë, ndërsa në shitje me 74 lekë.