Ish-kryeministri Sali Berisha tha pas mbledhjes së grupit parlamentar se personi që shtyu deputetin Ervin Salianji në sallën e seancave plenare ishte i armatosur.

“Personi i cili u shty dhe u kap me Ervin Salianjin, personi kishte armë. Kemi prova të pakundërshtueshme”, theksoi Berisha.

Berisha tha se një prokuror i SPAK-ut ndodhet në Parlament. “Është SKAPI brenda. Ka një prokuror të SKAP-it në sallë”, shtoi ai.