Ditën e sotme një incident i rëndë ka ndodhur në afërsi të Leposaviccit, ku forcat speciale serbe të njësisë “Kobra” kanë rrëmbyer tre efektivë të Policisë së Kosovës, të cilët kanë qenë duke patrulluar.

Rifat Zeka, Beqir Sefa dhe Mustafë Shemi janë policët të cilët dyshohet se janë rrëmbyer nga forcat serbe, ndërsa kanë qenë duke patrulluar në vendin e quajtur Tresave/Bare, në vijën kufitare në veri të Kosovës.