Demi

Demi konsiderohet si një nga shenjat më romantike dhe pasionante. Të sunduar nga Venusi, planeti i dashurisë dhe bukurisë, ata e marrin dashurinë shumë seriozisht. Në dhomën e gjumit kanë një anë më të egër, të cilën nuk kanë frikë ta shfaqin. Janë shumë sensualë dhe pëlqejnë puthjet dhe prekjet pasionante. Ata duan që edhe partneri të kalojë mirë dhe nuk do të ndalen derisa ta bëjnë këtë.

Luani

Vetëbesimi, pasion dhe guxim – nuk është çudi që Luani është në listën e shenjave të pasionuara. Është e vetmja shenjë e sunduar nga Dielli, gjë që shpjegon pse tërheq gjithmonë vëmendjen kur hyn në një hapësirë. Luanët janë gjithashtu të dashuruar shumë bujarë. Shenjat e zjarrit janë të famshme për pasionin dhe këmbënguljen e tyre. Kur janë të dashuruar me dikë, është pothuajse e pamundur t’i mbajnë duart larg partnerit. Atyre u pëlqen shumë të prekin njëri-tjetrin dhe të dëgjojnë fjalë që konfirmojnë se sa të mirë janë.

Akrepi

Dhe në krye të listës së shenjave të zodiakut që bëjnë seksin më të mirë, nuk është askush tjetër veçse Akrepi. Shenja më e pasionuar nga të gjitha. Ajo e do seksin dhe mund të përshtatet me çdo situatë. Nëse dëshironi një natë më romantike me të do ta keni, si dhe nëse preferoni diçka më aventureske. Nuk ka kufij apo tabu, pasi seksi është burim energjie dhe kreativiteti. Megjithatë, ai do të shprehë ndjenjat e tij të forta vetëm nëse ka ndjenja reale për personin tjetër. Përndryshe, ai thjesht do të kalojë mirë, por do të arrijë të mbetet i paharrueshëm për partnerin e tij kalimtar.