Fituesi i “Big Brother VIP” Ilir Shaqiri dhe bashkëshortja e tij Emanuela Morini kanë kurorëzuar dashurinë e tyre me një ceremoni martesore buzë detit.

Siç e ka treguar dhe më parë balerini ka zgjedhur një ceremoni në një restorant pranë bregdetit në Durrës.

Por nga pamjet e shumta që qarkullojnë në rrjet vihet re mungesa e Sabianit.

Këngetari mungoi në dasmën e “100 mijë euroshit” të tij dhe kjo konfirmon prishjen e miqësise se krijuar brenda.

Por si “për inat” në momentet që po zhvillohej dasma, Sabiani ka publikuar në Instagramin e tij një Story duke treguar se ndodhet në Vlorë dhe nuk ka asgjë që mund ta ndalonte për të qenë pjesëmarrës në dasmë.