Një viktimë kosovare është shfrytëzuar seksualisht nga persona të panjohur duke mbetur shtatzënë.

Rasti ka ndodhur në Ferizaj dhe është raportuar nga një ankuese femër.

Sipas Policisë, viktima është dërguar në QKUK-në repartin e gjinekologjisë për trajtim mjekësor.

Lidhur me rastin është informuar edhe prokuroria, ndërsa policia vijon procedurat hetimore për vendosjen e dhunuesve para drejtësisë.