Banorët e shtëpisë së Big Brother Vip 3 kanë marrë mesazhe dhe surpriza të ndryshme nga familjarë, mbështetës dhe personazhe të njohur. 

Një prej personazheve të njohur ka qënë Zhaklina Lektari e cila e cila ka treguar mbështetjen e saj për Meritonin.

Ja cfarë shkruan ajo në mesazhin e dërguar përmes “Big Love”:

“Meriton, kur të vihet burrëria në diskutim, ti tregon akoma më shumë burrëri, duke qenë njeri dhe jo lojtar. Loja jote është shumë e bukur por mos harro që ne fund fitues nuk është jeta virtuale por jeta reale, ajo njerëzore, pjesa jote më e bukur. Unë e di që nuk je përndjekës sepse perfeksioni yt tek gruaja nuk është i turmës por i cilësisë. Ti je luftëtar dhe luftëtarët kanë metalitetin kampion”.

“Të kam xhan, të përshëndes shumë. Je shembull i një gruaje, vajze, të përqafoj dhe të kam shumë xhan”, përgjigjet Meritoni.