Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 100.7 lekë dhe do të shitet me 101.7 lekë.

Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do të blihet me 105.7 lekë dhe do të shitet me 106.4 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do të blihet me 108.8 lekë dhe do të shitet me 109.8 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 121.1 lekë dhe do shitet me 122.1 lekë.