Shtëpia e fëmijërisë së Princeshë Dianës i dha krijuesit të Bridgerton, Chris Van Dusel një frymëzim të botës reale.

Vitin e kaluar, Van Dusen shkroi në Twitter se Althorp House, shtëpia stërgjyshore e familjes Spencer, ku u rrit Princesha Diana, i pëlqeu shumë, ndërsa ai po zhvillonte dramën e periudhës së suksesshme për Netflix.

“Brendësia e Bridgerton House u frymëzua nga vizita ime në Althorp kur po zhvilloja shfaqjen. Elegancë. Pasuri. Dhe atë #shkallë”, shkroi ai më 26 dhjetor ndërsa transmetoi drejtpërdrejt emisionin në Twitter.

Deri të martën, vëllai i vogël i Princeshës Diana, Charles Spencer, Earl Spencer i 9 -të që banon në Althorp, vuri re statusin dhe u përgjigj me miratim.

“Sapo e pashë këtë, më poshtë – një kompliment i tillë për ata të familjes sime që shkuan para meje, duke e bërë @AlthorpHouse atë që është akoma sot,” shkroi Charles, 57 vjeç.