Në javën e 12-të të La Liga kishte vend edhe për një befasi të vogël.

Las Palmas arriti që të fitonte me shifrat 2-1 kundër Atletico Madrid.

Pjesa e parë nuk ofroi asgjë spektakolare, përveç një episodi në minutën e 20.

Savic i vendosi takat në fytyrë lojtarit kundërshtarë dhe për pak e hodhi në “knock-out”.

Por sipas trajnerit Simeone, ajo ndërhyrje nuk ishte asgjë dhe i bërtit arbitrit se duhej të vazhdonte lojën pasi Savic shkoi vetëm për topin.