Vazhdojnë punimet e Lotit 2 të Unazës Verilindore në Paskuqan.

Teksa ka ndarë pamjet nga punimet, kryeministri Edi Rama shkruan se realizimi ka arritur në masën 80%.

“Mirmëngjes, dhe nga punimet në Lotin 2 të Unazës Verilindore në Paskuqan, pjesë e Unazës së madhe të Tiranës, ku realizimi fizik ka arritur në masën 80%, ju uroj një ditë të mbarë“- shkruan Rama në Facebook.