Komisioni Hetimor për sistemin TIMS është mbledhur sërish dhe po diskutohen kërkesat për informacion.

Kryetari Ervin Salianji tha gjatë fjalës së tij, se 3 institucione nuk kanë kthyer përgjigje.

Salianji: Policia e ka tejkaluar afatin e dërgimit të informacionit, SPAK ka sjellë informacion, Kryeministria nuk e ka marrë mundimin të përgjigjet jam i keqardhur që një ndër isntitucionet SHISH përdoret dhe sjell përgjigje duke u tallur. Ministria e Brendshme dhe Prokuroria e Përgjithshme nuk kanë kthyer përgjigje.