“Kur sundon, është sikur të jesh në malet ruse njëzet e katër orë në ditë. Ndonjëherë tundohesh të zbresësh, por kjo zgjat vetëm për një moment”, tha kryeministrja italiane Giorgia Meloni në një intervistë për revistën Chi.

“Jeta ime ka qenë gjithmonë një garë me kohën, tani edhe më shumë. Çdo ditë bëj përpjekje mbinjerëzore për të kompresuar orarin tim të çmendur dhe për të gjetur sa më shumë kohë për vajzën time, Ginevra”,shtoi kryeministrja italiane.

Sipas Melonit, “koha është malli më i çmuar që kemi dhe nuk mund t’i lejojmë vetes ta shpërdorojmë”. “Sa herë që kam mundësi marr me vete Ginevrën, ndihem më i fortë pranë saj”, shpjegon ai për revistën.

Ajo tregoi gjithashtu se “Presidenti Biden është treguar shumë i sjellshëm me vajzën e saj në Shtëpinë e Bardhë”.

“Pas dy vitesh pa pushim, këtë vit arrita të pushoj për disa ditë në Pulia të Italisë së Poshtme, sepse për shkak të lodhjes së tepërt rrezikoni të humbisni qartësinë dhe përqendrimin tuaj të çmuar”, tha Meloni.