Ka përfunduar seanca gjyqësore për Juventusin dhe bardhezinjtë kanë marrë një gjobë e cila arrin në vlerën e 718 mijë eurove për sa i përket parregullsive me pagesat gjatë periudhës së Covid-it.

Gjykata Federale nuk i ka hequr pikë bardhezinjve, duke qenë se është arritur në një marrëveshje mes palëve. Përveç gjobës, Juventusi nuk do të apelojë asgjë dhe mbetet në fuqi dënimi me 10 pikë i dhënë pak kohë më parë, dënim ky që e lë jashtë Ligës së Kampioneve. Në këtë mënyrë, bëhet zyrtar dënimi me Juven që nuk do të ketë të drejtë apelimi, teksa pret edhe UEFA-n nëse do të ketë apo një dënim nga këta të fundit. Ndërkohë, sa i përket Anjelit ai nuk ka preferuar të negociojë dhe do të dalë para gjykatës në datën 15 qershor.