Kryetari i PL-së, Ilir Meta ka vlerësuar një anëtare të partisë së tij, Eriseldën, duke thënë se punon më shumë se 20 burra.

Meta u ndal për mediat pak para nisjes së punimeve në Konventën Kombëtare të PL-së, Meta tha se po punuan, mund të mundin dhe partinë e Kinës.

”Sikur të gjithë të punojë si kjo grua, që punon sa 20 burra, që presin të marrin poste sikur do të bien nga qielli. Do të mundim dhe partinë e Kinës”, tha ai.