Teksa Romeo dhe Heidi mendojnë se janë në një televotim ‘kokë më kokë’ për t’u eleminuar nga shtëpia, nata e djeshme ka qenë shumë e vështirë pasi mendojnë se është nata e fundit në shtëpi bashkë.

Kjo pasi mbrëmjen e sotme gjatë prime-t mendojnë se njëri prej tyre do të largohet e këtë Romeo ka treguar se e ka vuajtur shumë.

Romeo: Natë më të keqe nuk paska!