Një 37-vjeçar në Selanik akuzohet për akte të tmerrshme ndaj vajzave të mitura nga 15 deri në 16 vjeç.

Siç thuhet në njoftimin e Policisë, ndaj 37-vjeçarit ka pasur denoncim se gjatë periudhës mars 2022 deri në qershor të këtij viti, duke punuar në një klub sportiv në qytet, në cilësinë e trajnerit, ka kryer disa herë akte seksuale ndaj tre vajzave të reja dke i filmuar.

Në njoftimin e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë Selanik thuhet:

Në kuadër të hetimit të një denoncimi për abuzim të të miturve, përdhunim të të miturve dhe akte seksuale me të mitur ose pranë punonjësve të Policisë së NënDrejtorisë për Mbrojtjen e të Miturve, kanë ngritur kallëzim ndaj një shtetasi 37-vjeçar.

Sipas pretendimeve, i lartpërmenduri, gjatë periudhës mars 2022 deri në qershor të këtij viti, duke punuar në një klub sportiv në qytet, në cilësinë e trajnerit, ka kryer vazhdimisht akte seksuale ndaj tre vajzave të reja duke i filmuar

Dosja do t’i dërgohet prokurorit kompetent.