Në emisionin “Open” Endrit Shabani dhe eksperti i ekonomisë Fatos Çoçoli ka debatuar mes tyre ndërsa komentuan rritjen e pagave të ministrave dhe të deputetëve.

Nga ana e tij Endri Shabani, kritikoi ekspertin e Ekonomisë, Çoçolin se mbron interesat e elitës dhe jo të qytetarëve.

Fatos Çoçoli: Interesat e popullit nuk mbrohen me populizëm

Shabani: Mos bëj zhurmuesin. Unë jam populist…

Çoçoli: Ndjehesh krenar që je populis?

Shabani: Po pra , më lër t’ja shpjegoj qytetarëve.

Çoçoli: Çfarë është populizëm?

Shabani: Pusho pra ta shpjegoj.

Çoçoli: Një zotëri populist çfarë është ?

Shabani: Ore e ka seriozisht? T’i ke ardhur të mbrosh interesat e elitës, mua më inetereson populli i zakonshëm. Përse bën zhurmuesin

Çoçoli: Kush po bën zhurmuesin