Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike  ka bërë me dije se ne vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 16-18 tetor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të kryhen punime në disa fidera të NST Ndroq dhe NST Dinamo.

Për pasojë disa zonë në Tiranë por edhe në fshatrat përreth do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë:

16 tetor

Pjesërisht: Ndroq, Pinet, Barzëz,

Zhurije, Pezë e Madhe, Pezë e Vogël, Pezë Helmas, rruga “Xhevdet Mancaku”

17 tetor/09:00-14:00

Pjesërisht: Laprakë (pas spitalit të Traumës), rruga “Don Bosko”, (tek ish-parku i autobusave), rruga “Josif Pashko”

18 tetor

Pjesërisht: rruga “Jordan Misja”,

Bathore, Paskuqan