Në datën 20 qershor, Ilir Meta ka regjistruar padinë lidhur me divorcin nga Monika Kryemadhi.

Ashtu sic edhe e deklaruan në media, Meta dhe Kryemadhi i janë drejtuar organeve koptente për tu divorcuar.

Ndërkohë që pas shortit elektronik, çështja ka rënë për gjykim tek gjyqtarja Fahrije Budo (Stringa).