Kryetari i PD Sali Berisha ka dalë me një mesazh pak orë para protestës, duke thënë se drejt Tiranës sot po marshon gjithë Shqipëria.

Shqipëria po marshon drejt Tiranës!
Tirana vërshon sot në rrugët dhe sheshet e saj! Rroftë Revolucioni Demokratik! #sb”,
shkruan lideri i PD në rrjetet sociale.