Trajneri i ri i Teutës është tema më e nxehtë e merkatos nëkampin blu. Largimi i Edi Martinit me konsensus ka hapur njëankand të vërtetë për trajnerin e ri të Teutës. Në media popërfliten disa emra trajnerësh për të marrë drejtimin e Teutës,por vetë klubi po punon me qetësi dhe larg zhurmës mediatike.

Flitet se ka disa emra kandidatësh për stolin, megjithatënuk dihet ende se kush do ta drejtojë ekipin për sezonin e ri. Ditët në vijim do të jen vendimtare për përzgjedhjen e teknikun e ri.

Asnjë vendim nuk është marrë deri tani për arsye seklubi po shqyrton emrat. Por, në kushtet kur edhe koha ështënë dispozicion, në Durrës nuk kërkojnë të nxitohet.