Një aksident i frikshëm ka ndodhur pranë kryqëzimit të ish gjyqit të vjetër në Vlorë.

Dy mjete janë përplasur me njëra tjetrën dhe njëra ka përfunduar brenda në një lokal.

Fatmirësisht në momentin e aksidentit, nuk ka patur njerëz në trotuar.