Ndërsa Sali Berisha ka refuzuar të njohë vendimin e Gjykatës së Posaçme që cakton ndaj tij masën e sigurisë “detyrim paraqitje” dhe bllokimin e pasaportës për ta penguar të dalë nga vendi, Policia e Shtetit i ka dërguar me postë njoftimin ku e njeh me vendimin e GJKKO-së.

Ndërkohë, sekretari i Përgjithshëm i grupimit të Berishës, Flamur Noka nëpërmjet sekretarit për çështjet ligjore dhe zgjedhore, Ivi Kaso, i kujton kreut të Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku që korrespondencat në raste të të tjera të lidhen vetëm me subjektin politik dhe jo për shtetas të caktuar.