Me mijëra ushtarë amerikanë qendrojnë larg shtëpisë për muaj të tërë, për shkak të operacioneve të shumta ushtarake të këtij vendi në vende të tilla si Afganistani, Iraku etj.

Dhe, shpesh herë e kanë vështirë që të përballojnë mallin për familjarët e tyre.

Por, gratë e tyre kanë vendosur që t’ua bëjnë pak më të lehtë mallin, duke vendosur që të bëjnë një set të nxehtë fotosh, të cilat ua kanë dërguar.

Fotot janë bërë nga fotografja Daphne Hargrove.