Protesta kombëtare e opozitës do të mbahet më 11 korrik, ora 20:00 dhe jo në datën 12 korrik, sikundërse u njoftua fillimisht.

Protesta do të zhvillohet në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, ndërsa podiumi do të vendoset para Kryeministrisë.

Sakaq, ditën e premte në orën 18:00 do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Kombëtar të PD.