TIRANË – Me propozim të kryetarit të PS-së Tiranë, Saimir Tahiri, Asambleja e Zgjeruar e Tiranës është mbledhur sot dhe ka zgjedhur Sekretariatin e PS-së Tiranë, të përbërë nga personalitete dhe aktivistë të spikatur të Partisë Socialiste. Pesë figurat që do të drejtojnë këtë strukturë të PS për kryeqytetin janë:

Sekretar Organizativ – Pajtim Bello

Sekretar për Pushtetin Vendor – Aziz Tahiri

Sekretar Elektoral – Shpëtim Cami 
 
Sekretar për Rininë – Julinda Dhame

Sekretar për Gruan – Anila Çobani