Një pronar dyqani rrahu për vdekje punonjësin e tij pas ankesës që bëri një klient. Sipas klientit, punonjësi kishte duart poshtë pantallonave teksa fliste me një fëmijë, është thënë në gjykatë.

Abdul Rahman, 59 vjeç u rrah për vdekje nga pronari i dyqanit pranë stacionit Norwood Junction në Angli, vitin e kaluar më 6 gusht 2022.

Agash Jeyanandam, 24 vjeç, pronari i dyqanit, i tha të dashurës së tij të nesërmen në mëngjes se ishte aq i zemëruar saqë ai e çoi Rahman në bodrumin e dyqanit të tij dhe e rrahu me një shufër hekuri.

Darren Perchment, 21 vjeç dhe Vijay Pethuru, 24 vjeç, ishin gjithashtu në dyqan në momentin e sulmit. Jeyanandam, Pergamenti dhe Pethuru, të gjithë mohojnë vrasjen e zotit Rahman.

Pasi trupi i zotit Rahman u gjet më 8 gusht, një grua, Sarveswari Selvaseelen, kontaktoi policinë. Ajo u tha atyre se ish i dashuri i saj Agash Jeyanandam e kishte telefonuar dhe i kishte thënë se kishte rrahur dikë dhe kishte vdekur. Më pas dhe përmendi dy persona të tjerë si të pranishëm në dyqan në momentin e rrahjes.

Jeyanandam u arrestua në shtëpinë e tij të nesërmen, ndërsa Pergameni dhe Pethuru u arrestuan tre ditë më vonë.