Reshjet e dendura të shiut prej dy ditësh gjatë natës janë shoqëruar edhe me ulje të temperaturave dhe reshje dëbore në lartësinë 700 metra mbi nivelin e detit.

Tashmë që jemi në pranverë kjo rënie e menjëhershme e temperaturave mund të rrezikojë në fruti kulturë dhe tek të mbjellat. Ndërkohë reshje ka patur deri në afërsi të minierave të Zonës D, Martanesh si dhe në Tërnovë!