Një helikopter ushtarak amerikan, me rreth njëzet marina nw bord, u rrëzua gjatë një stërvitje stërvitore në brigjet e Darvinit, Australi.

Kjo u raportua nga Sky News duke specifikuar se “rreth orës 11 me orën lokale helikopteri Osprey u rrëzua pranë ishullit Melville”.

Disa ushtarë në bord janë të zhdukur.
Rreth 2500 ushtarë nga Australia, Shtetet e Bashkuara, Indonezia, Filipinet dhe Timori Lindor marrin pjesë në stërvitjet, të quajtura “Predators Run”.