Çmimi i benzinës dhe naftës do të shtrenjtohet për 1.5 denarë, në Maqedoninë e Veriut.

Nga Komisioni Rregullator për Energjetikë njoftojnë se për 1.5 denarë do të rritet edhe çmimi i vajit ekstra të lehtë.

Çmimet sipas vendimit të fundit:
Nafta: 81.0 den/l

Benzina BS-95: 86.5 den/l

Benzina BS-98: 88.5 den/l

Vaji ekstra i lehtë: 80,5 den/l