Rritje të humorit dhe ditë të qeta parashikohen për shkak të ndikimit të lëvizjeve të hënës në disa shenja të horoskopit, veçanërisht pas datës 23 të muajit, kur hëna është e plotë dhe zë vend në shenjën e Akrepit.

Akrepi është shenja e transformimit dhe përballjes me të vërtetat që shumica do ta shmangni. Ajo që do të shfaqet në këto ditë do të jetë mahnitëse dhe shumë e bukur.

Dashi

Energjia e kësaj jave ka një ndikim të fortë tek ju. Vëri planet tuaja në lëvizje dhe mos e frenoni kreativitetin apo idetë tuaja. Mund të shkoni më tej sesa mendoni nëse thjesht provoni.

Gjysma e dytë e javës do të testojë durimin tuaj, por mos harroni se gjithçka në prapaskenë po funksionon në favorin tuaj. Disa gjëra do të zhvillohen me ritmin e tyre, pa asnjë kontribut nga ju.

Bricjapi

A jeni gati të shkëlqeni? Energjia e ditëve funksionon në favorin tuaj, ndaj mos e sabotoni veten. Lëreni këtë energji t’ju sjellë miq, njohje dhe mundësi të reja në të gjitha fushat. Gjysma e dytë e javës ju nxit të jeni më introspektivë në mënyrë që të mendoni se çfarë të bëni më pas dhe si të ecni përpara.

Nëse dëshironi një ndryshim (në çdo fushë të jetës suaj që ka të bëjë) duhet të bëni një ndryshim tani, sepse keni forca të fuqishme që mbështesin rritjen tuaj.

Ujori

Gjysma e parë e javës ka një cilësi të mundshme për ju. Pasi t’i keni qartë prioritetet tuaja dhe të dini se çfarë duhet të bëni, do t’i përshpejtoni detyrat dhe përgjegjësitë tuaja sikur askush nuk mund t’ju ndalojë. Përfitoni nga ky impuls kozmik.

Pjesa e dytë kërkon mirëkuptim dhe durim në çdo gjë që bëni dhe me ata me të cilët ndërveproni. Nevoja për t’u shoqëruar mund të bie ndesh me planet tuaja, ndaj vendosni se çfarë është e duhura për ju bazuar në atë që keni në zemrën tuaj.