Kreu i SPAK Altin Dumani, në një takim pa kamera me gazetarët, tregoi se sa persona të hetuar nga Prokuroria e Posaçme dyshohet se gjenden në Dubai.

Dumani zbulon se SPAK ka nën hetim shtatë persona që dyshohet se ndodhen atje, por nuk zbuloi emra konkretë, duke mos penguar kështu hetimin.

A ka bërë SPAK një skanim sa persona janë në kërkim dhe strehohen në Dubai?

“Po për llogarinë e SPAK janë shtatë persona që dyshohen se gjenden në Dubai”, tha Dumani.