Njerëzit shpesh kalojnë dekada të jetës së tyre duke besuar se i duan kafshët pa përjetuar se si është të kujdesesh vërtet për këto krijesa.

Për shumicën e njerëzve, simpatia e tyre nuk shtrihet për të gjitha llojet e kafshëve, pavarësisht nëse ata kishin kontakte personale me ta apo i mendonin si të adhurueshme. Por disa shenja të zodiakut shkojnë nga të qenit dashamirës të mishit në vegan sepse dëshirojnë të quhen adhurues të vërtetë të kafshëve. Ata e kuptojnë se nuk mund ta kufizojnë veten në favorizimin e disa kafshëve mbi të tjerat dhe duhet t’i duan të gjitha krijesat në mënyrë të barabartë.

Bricjapi
Kjo shenjë e zodiakut adhuron të kalojë kohë duke u kujdesur dhe ushqyer kafshët e rrugës. Ata shpesh kanë shumë kafshë shtëpiake në shtëpinë e tyre dhe gjithmonë kërkojnë të shtojnë shumë prej tyre. Ata madje përgatisin dhe gatuajnë ushqime të freskëta dhe pjata unike për kafshët e tyre, duke i ushqyer me dorë. Nëpërmjet ndërveprimeve të tyre me katërputroshët sidomos, ata janë të detyruar të bëhen vegan.

Dashi
Dashi është shumë empatik dhe i kujdesshëm dhe nuk dështon kurrë kur vjen puna për të ndihmuar të gjitha krijesat e bukura të natyrës. Njerëzit e lindur në këtë shenjë janë të dhembshur ndaj kafshëve endacake dhe kafshëve të tyre. Ata dhurojnë kohën e tyre për strehimoret e kafshëve, sepse, në sytë e tyre, nuk ka ndjenjë më të madhe sesa përfshirja, kontributi dhe kujdesi për kafshët. Kjo është edhe arsyeja pse ata adoptojnë një mënyrë jetese vegane.

Peshqit
Individët që i përkasin shenjës së Peshqve kanë një ndjeshmëri të lartë emocionale, e cila u lejon atyre të ndjejnë edhe sasinë më të vogël të vuajtjes me të cilën përballen kafshët. Ata shpesh bëhen aktivistë të të drejtave të kafshëve, pasi nuk mund të durojnë testimin e kafshëve, vrasjen e endacakëve dhe mizori të tjera. Ata zbulojnë se një mënyrë jetese me bazë bimore u përshtatet më së miri.

Binjakët
Për ata që kanë lindur nën shenjën e Binjakëve, ankthi i tyre është diçka që është një pengesë e madhe. Shumë shenja ajrore zbulojnë se shoqëria e kafshëve shtëpiake si një kafshë mbështetëse emocionale i bën ata të ndihen të qetë dhe të gëzuar. Prandaj, shumë Binjakë kalojnë në praktikat dietike me bazë bimore.