Një 34-vjeçar shqiptar ka mbetur i plagosur me thikë nga një bashkatdhetar i tij. Ngjarja ka ndodhur në Greqi, në rrugën Arachthou të Colonos.

Sipas mediave greke fillimisht dy shqiptarët janë përplasur me fjalë, ndërsa më pas njëri prej tyre ka qëlluar tre herë me thikë.

I plagosuri ndodhet në spital dhe i është nënshtruar një operacioni.