Kryeministri Edi Rama ka qenë dje në Korçë për turin e falënderimeve, teksa qytetarë të shumtë e kanë takuar dhe përshëndetur.

Nuk ka munguar as shprehjet e dashurisë, siç është rasti i një vajze që e ka deklaruar publikisht.

Kur kreu i Bashkisë së Korçës i ka dhënë fjalën kryeministrit Edi Rama, ajo ka bërtitur “Të dashuroj, të dashuroj” duke e shoqëruar dhe me gjeste, deklaratën e saj.